tiistai 22. elokuuta 2017

Ikisinkku fuckgirlinä

Sinkkuna voi tehdä melkeinpä mitä vaan. Kynnys nousee entisestään kun sinkku matkustaa ulkomaille. Kun mukaan lisätään vielä huikka tai muutama alkoholia on kaaoksen ainekset valmiit.
Ikisinkku matkasi muutama viikko takaperin jälleen etelään miehiä bongailemaan tyttöjen reissuun, josta riittäisi kerrottavaa tarina jos toinenkin. Aloittakaamme Ikisinkun lomasta fuckgirlinä ja siirtykäämme myöhemmässä postauksessa sitäkin suloisemman rakkaustarinan pariin.

Ensimmäisenä kohteessa alkoi tietenkin Tinder laulamaan. Etelän miehet eivät yleisesti ole erityisesti mieleeni, kun taas pohjoismaalaisia kuolaan sitäkin kovempaa. Onnekseni kohteemme tarjosi myös varsin mukavan pohjoismaisen kattauksen, mikä oli tietenkin positiivinen yllätys. Varsin pian alkoikin tavallista armottomampi chattaily erilaisten Tinder-sulhaskandidaattien kanssa. En muistakaan milloin olisin viimeksi jutellut noin monelle matchille samaan aikaan - enkä varmaan olekaan.

Tapaamisia sovittiin muutamien jätkäporukoiden ja meidän tyttöporukan kesken, ja olihan meillä varsin hauskaa. Mitään kummempaa ei ensimmäisinä iltoina vielä ehtinyt tapahtua. Ei ennen kuin pääsimme paikkallisen yökerhon makuun, jossa Ikisinkusta kuoriutui varsinainen playgirl.

Klubilla seuranamme oli edellisenä iltana tavatut norjalaiset, sekä matkalta mukaamme tarttunut israelilainen. Koska Ikisinkun miehennälkä oli kuitenkin suuri, ei illan saalista oltu voitu jättää vain klubin varaan, vaan olin tietenkin napannut Tinder-tarjonnasta muutaman varman nakin. Ensimmäisen ruotsalaisen kanssa oli sovittu mahdollinen "Netflix & chill" loppuillasta, ja toisen kanssa puolestaan käytiin kiihkeää snäppäilyä illan mittaan. Kolmannen varman nakin deitit oli pitänyt perua pitkähkön välimatkan aiheuttamien logistiikkaongelmien takia. Siellä sitä sitten lopulta oltiin keskellä saunaakin hikisemmän klubin tanssilattiaa norjalaisen jätkäporukan piirittämänä. Samaan aikaan kun vastailin Tindersvedu numero ykkösen ja Tindersvedu numero kakkosen viesteihin, kokeilin viehätysvoimaani norjalaiseen maanviljelijään (kyllä - luitte aivan oikein, maanviljelijään). Koska maajussin parisuhdestatus oli hieman epäselvä, ei hänenkään varaan voinut laskea. Kuin huomaamattani sainkin pian seurakseni myös hollantilaisen ruskeasilmäisen komistuksen. Voitte vain kuvitella, kuinka hämillään Ikisinkku moisessa tilanteessa oli; kenet tässä nyt pitäisi oikein valita?

Näin järkevimmäksi ratkaisuksi tilanteessa "kaikki kortit avoinna" -vaihtoehdon. Niinpä annoin hollantilaiselle numeroni ja annoin hänen livistää yksin röökille sillä välin kun itse jatkoin Norja-farmarin lämmittelyä ja Tindersveduille tekstailua. Koska varsin pian huomasin, että farmarin iskeminen voisi kotona odottavan tyttöystävän takia olla hieman hankalaa, ja Tindersvedu numero 1 oli varsin epätoivoinen tapaus (katso keskustelumme alapuolelta),
Tindersvedu 1: "Mitä teet?"
Ikisinkku: "Klubilla, entä sä?"
T: "Mukavaa! Olen itse **. Haluatko harrastaa seksiä kanssani?!"
I: "Hmm ehkä. Riippuu onko se hyvää."
T: "Mun täytyy päästä nautiskelemaan illalla." "Jep! Myyssaillaan (ruotsalainen sanonta kuulostaa hassulta suomeksi) illalla? "seksiä".
I: "Hyvää seksiä".
T: "Kyllä. Vai mitä tarkoitat? Haluan harrastaa seksiä kanssasi!"
I: "No sen olet kyllö tehnyt selväksi."
T: "Jep, mutta haluatko sä vai et? Jos haluat, tulen kotiin jo aikaisemmin. Haluatko harrastaa seksiä kanssani. Missä olet? Tarvitsisin sinua todella illalla. Voin nähdä nyt jos haluat."

päätin siirtyä hollantilaisen luokse. Hollensmannin taltuttaminen iskeminen ei juuri poppakonsteja vaatinut, ja pian olimmekin matkalla tämän hotellille. Asia johti toiseen ja Ikisinkku sai mitä halusikin, minkä jälkeen mentiin kylpyyn. Kylvystä meidät yllätti kuitenkin Hollantipanon veli. Veli oli käynyt itse hoitelemassa hommat daaminsa kanssa rannalla ja tahtoi nukkumaan. Yövieraille ei ollut kuulemma sijaa. Veljesten nahistellessa puhelimeni soi. Soittaja oli Tindersvedu numero 2, jolle olin mennyt antamaan numeroni. Kyseinen herra pyysi yösijaa, jota hänellä ei muuten olisi ollut tarjota. Tilanne oli absurdi. Siinä mä seisoin hädin tuskin vaatteet päällä hollantilaisten hotellihuoneessa sopien jo seuraavia seksitreffejä. Ajatus nauratti. Lopulta kuitenkin päätin antaa myös Tindersvedu kakkosen olla, sillä kyseessä oli Ykkösen tapaan turhan epätoivoinen kaveri.
Niinpä vietin loppuyön ilman miestä, nauttien kuitenkin suuresti tapahtuneesta ja kokemastani valinnanvapaudentunteesta. Entä tunsinko oloni halvaksi? En totisesti, miksi olisin? Sain mitä halusinkin ja kaupan päälle vielä mitä luultavimmin kupan suuhun ja liian suuren munan rikkoneen kondomin aiheuttaman maistiaisen ranskalaisesta la pilulu du lendemainista. Aikamoista.

Ps. Ikisinkun etelänmatkan villi sinkkuelämä sai kuitenkin yllättävän käänteen, siitä lisää Ikisinkku ja rakkautta ensisilmäyksellä -postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuttiko vai vihastuttiko? Samaistuitko? Kerro mielipiteesi!