sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kuukautiset ja seksi

Menkat - nuo kaikkien naisten rakastamat "väriä elämään" -päivät. Pelkkää lovea. <3

Kuvittele, että nukut lusikassa uuden ihanan miehen kanssa autuaan tietämättömänä, että kuukautiset tekevät tulojaan. Aamulla heräät ja huomaat sohvalla sinusta pinttyneen veritahran sohvalla. Epätoivoinen yritys putsata läikkää osoittautuu turhaksi ja lopulta heität peiton tahran päälle, poistut paikalta ja toivot, ettette tapaa enää koskaan uudelleen.

Menkat koskettavat lähes kaikkia naissukupuolisia, mutta erityisesti ne aiheuttavat päänvaivaa sinkkuudesta kärsiville nauttiville naisille. Aika kova väite, että menkat olisi jotenkin vaikeammat sinkuilla, mutta siinä on perää - ainakin yhden näkövinkkelin kannalta.

Parisuhteessa olevilla on lähes poikkeuksetta taattuna säännölinen seksielämä. Poikkeuksiakin toki on, mutta mennään nyt sen tyypillisimmän vaihtoehdon mukaan; sunnuntaiseksiä saunan jälkeen on saatavilla aikalailla viikottain. Sinkuilla ei kuitenkaan vakinaisen seksielämän takaaminen ole välttämättä näin helppoa, sillä yhdenillanjutuista ei ole koskaan takuuta ja useimmiten se vaatii baariin lähtemisen, jollei nyt jotain vakipanoa satu olemaan. Mutta kuinka tämä nyt sitten liittyy kuukautisiin?

Koska useimmilla meistä nuo kuukausittaiset puolukkapäivät kestävät useimmiten noin viikon verran, tarkoittaa se, että mahdollisuus seksiin tippuu kolmeen viikonloppuun kuukaudessa, siinä missä parisuhteessa olevat voivat hyvillä mielin pidättäytyä seksistä menkkojen ajaksi tietäen mahdollisuuden seksiin odottavan kuitenkin heti niiden jälkeen tai vaihtoehtoisesti harrastaa vähän verisempiä leikkejä. Toisaalta, kuka estää sinkkuja panemasta menemään kuukautisten aikana? Ei tietenkään kukaan ja tottakai myös Ikisinkku on tämän kokeillut.

Yleisesti ottaen menkkojen aikana panemista pidetään ällöttävänä, mikä on täysin ymmärrettävää. Jotkut moista kuitenkin himoissaan päätyvät harrastamaan. Yhdenillanjututtujen ollessa useimmiten ennestään tuntemattomia kumppaneita, on etukäteen lähes mahdotonta tietää, mitä kyseinen kumppani pitää menkkapanon ideasta. Parisuhteessa asiasta voidaan sentään keskustella järkevästi, mutta iskuyrityksessään onnistuneen sinkun voi olla vaikeampi saada asiaa kakistettua ulos tosipaikan tullen. Niin kävi myös minulle.

Ensimmäinen "menkkapanoni" oli tapahtua elämäni toisella kerralla, raahattuani hyvin pienikaluisen kumppanin kotiini. Menkat olivat tehneet yllätyshyökkäyksen baari-illan aikana ja siinä huumassa asia vain jotenkin unohtui. Kankean seksisuorituksen aloitettuamme kumppani huomasi oitis olevani menkkainen ja kysyi miksen kertonut, että minulla oli kuukautiset. Sanoin, että unohdin ja se homma jäikin sitten siihen. Ehkä parempi niin.

Tämän jälkeen olen pyrkinyt välttämään punaisia panoja, joko välttelemällä miehiä kyseisten päivien ajan (ihan kun niistä olisi niin paljon tunkua) tai syömällä e-pillereitä jopa kolme kuukautta putkeen "panomahdollisuuden" varalle. Koska seksielämäni ei kuitenkaan noudata minkäänlaista säännöllisyyttä (paitsi puolen vuoden selibaattijaksoja), eivätkä himoni mitenkään katoa menkkojen ajaksi, eivät ne estäneet menoa tänäkään viikonloppuna kun mahdollisuus miehiseen nautintoon tarjoutui. Menkkojen piti kylläkin olla jo aikalailla ohi, eivätkä ensimmäiset aktit sisältäneet punaisen värikynän jälkeä lakanoilla tai muuallakaan. Kolmannen kerran jälkeen lakanalla möllötti kuitenkin kaunis preussin sävy ja samaa sävyä loisti myös käytetty kondomi. No, vähän väriä elämään, ei kait siinä. Tämä samassa firmassa työskentelevä tanskailainen pano (=Tano) lähtikin lätkimään aika pian tapahtuneen jälkeen ja voin vain miettiä oliko veritahroilla osuutta asiaan. Luultavasti hän muistelee minua "menkkamuijana".

Aivan punaisen verisuihkun sävyttämään seksiin en kuitenkaan olisi kovin halukas lähtemään olin sitten parisuhteessa tai en. Paras tapa lienee siis joko näännyttää itsensä anoreksian partaalle ja menettää menkat ja lastensaannin mahdollisuus ikuisesti tai alkaa pumppaamaan bodyyn hormoneita ajamaan nuo veripäivät pois. Tai vaihtoehtoisesti voin kai hyväksyä syntyneeni naiseksi ja pidättäytyä seksistä noiden muutaman päivän ajaksi.

PS. Tano saa olla onnellinen, että ei tarjoutunut nuolemaan noiden menkkojen yllätyshyökkäyksen jälkeen, vaan että se tapahtui jo aiemmin. Toisaalta, kai verikin sisältää jotain tärkeitä ravintoaineita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuttiko vai vihastuttiko? Samaistuitko? Kerro mielipiteesi!