sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Iso- ja pienikulliset kaverukset

Vuosien varrelle mahtuu jos jonkunmoista menijää ja jonkinlaista tarinaa. Välillä sitä päätyy ihmettelemään oman elämänsä koomisuutta ja alkaa pohtimaan onko tämä Iksinkun oikea elämä vai Salkkareiden käsikirjoitus. Välillä nämä tapaukset ahdistavat, mutta useimmiten loppupeleissä niille ei voi kuin nauraa. Yksi hulvattomimmista sinkkuvuosien seikkailuista löytyy parin vuoden takaa ja se sijoittuu Rodoksen turistipitoiselle saarelle. Ota siis mukava asento ja popcorint esiin ja nauti päivittäinen viihdeannoksesi seuraavan tarinan siivin.

Lähdimme matkaan kahden hyvän ystäväni sekä yhden äidin ja tämän ystävätteren voimin. Ikää minulle oli kertynyt juurikin se maaginen 18, toisten matkakumppaneiden ollessa vielä alaikäisiä. Nämä perusfaktat ja olosuhteet tietäen, olin valmistautunut mukavaan ja rentouttavaan perhelomaan. Toisin kuitenkin kävi...

Loman ensimmäisenä iltana lähdimme reippaina tyttöinä tietenkin tutustumaan kohteen baaritarjontaan. Ei aikaakaan, kun huomasimme istuvamme kahden suhteellisen humaltuneen ja ihan komean tanskalaisen seuraan. Kutsuttakoot heitä vääntämillämme lempinimillä Messi ja Nökö. Nämä uudet tuttavuudet olivat tietenkin tervetulleita siksi, koska tämä tiesi ilmaista iltaa, mutta myös koska Ikisinkun sinkkureseptorit olivat herkillä ja aistivat mahdollisuuden.

Nökö oli sankareista nuorempi osapuoli, ja rajoittuneen englanninkielen taidon takia kommunikaatio keskittyi lähinnä Messin ympärille. Tärkeimmän sanaston Nökö oli kuitenkin onneksi opetellut, nimittäin seksiiin liittyvät perussanat. Illan edetessä Nökö valitsikin kohteekseen yllättäen epätoivoa tihkuvan Ikisinkun ja aloitti lämmittelyn. Kömpelö "sex on the beach" -ehdotus ei kuitenkaan saanut epävarmaa Ikisinkkua vielä ryhtymään tositoimiin, sillä ilman kondomia ajaminen tuntui liian uhkarohkealta ajatukselta. Hetken kuluttua Nökö palasi kortsut mukanaan, mutta joko Ikisinkun rohkeus tai humalatila ei ollut kohdillaan, sillä sex on the beach jäi tapahtumatta (jälkikäteen ajateltuna tämä harmittaa). Sovittiin, että koodaillaan.

Joko olimme hyvin kyllästyneitä toistemme seuraan jo alkuviikosta tai sitten vain hyvin kyrvännälkäisiä, sillä tiemme löysi tanskalaisten hotellille joka ilta. Ryyppyhommia, ryyppyhommia.
Lopulta päästiin vihdoin itse asiaankin eli panemaan. Muille sanoimme lähtevämme Nökön kanssa "kauppaan" hakemaan lisää viinaa, mutta tosiasiassa suuntasimme hotellin käytävän yleiseen vessaan. Seksi oli huonoa, nuoren pojan painantaa, mutta kalu oli iso kuin hevosella. Ja se jos jokin sattui. Joko immenkalvoni ei ollut revennyt vielä ekojen kertojen aikana tai sitten minulta meni jotain muuta rikki. Esileikitön, isokullinen ja kivulias seksi loppui lopulta alapääni vuotaessa kuin putous ja Nökön paidan saadessa kauniin uuden punaisen värjäyksen. Käveleminen ja tietyt asennot olivat kivuliaita vielä seuraavinakin päivinä, mutta tulipahan koettua.

Koska halu Nökön uusinta-ajoon ei ollut korkea, oli aika vaihtaa sukat eli siirtyä Messiin. Seuraavat illat tehtiin vankkaa pohjatyötä ja suudelmia vaihdettiin, mutta itse seksi sai vielä odottaa. Ehkä miehillä on siis jonkinlaista lojaaliutta – kaverin ex-säätöön ei kosketa ainakaan ihan seuraavana päivänä. Eräänä iltana se kuitenkin lopulta tapahtui ja vain ajauduimme Messin kanssa sänkyyn muiden viilettäessä Rodoksen yöelämässä. Muna oli puolet pienempi kuin viime sankarilla, mutta seksi oli humalasta huolimatta huimasti parempaa. Tässä kohtaa voin siis allekirjoittaa väitteen "ei se koko, vaan miten sitä käyttää". Pano johti toiseen ja silloin se sitten tapahtui; Nökö tuli sisään hotellihuoneeseen kesken aktin. Tilanne oli hämmentävä, mutta humalatilan sumentama, joten se kuitattiin villasella. Ikisinkku vietti yönsä näiden kahden kaveruksen välissä nukkuen. Ryhmäseksiä ei valitettavasti kuitenkaan kokeiltu. Noh, vielä sitä ehtii.

Loppulomasta Nökö iski silmänsä ystävääni. Messiltä puolestaan sain jäähyväissuudelman kun tiemme loman lopussa erosivat. Enää ei kuitenkaan pantu. Suomeen palattuamme ja hetken viestiteltyämme Mess poisti minut Facebook-kavereista. Ei muistella silti pahalla. Ainakaan minä en.

Rakkaudella, Ikisinkku

PS. Vähän ajan päästä tapahtuneesta Messi löysi tyttöystävän ja teki lapsen. Nökökin seurustelee ja on töissä teurastamossa. Ikisinkku on ja pysyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuttiko vai vihastuttiko? Samaistuitko? Kerro mielipiteesi!