tiistai 14. maaliskuuta 2017

Ikisinkun #sinkkujuttuja

Mielessäni on jo pitkään pyörinyt idea sinkkublogin perustamisesta ja vihdoin on tullut aika ryhtyä sanoista teoiksi. Luettuani Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä-romaanin ja samaistuttuani siihen täysin, tajusin kuinka paljon aikaa ja energiaa oikeasti käytänkään miesten miettimiseen ja niiden perään murehtimiseen.

Ongelmasta eroonpääsemisen ensimmäinen askel on sen myöntäminen, joten tässä sitä ollaan. Myönnettään; noin 75% ajatuksistani ja puheistani liittyy jollain tavalla noihin mysteerisiin kaksilahkeisiin olentoihin, joista myös miehiksi kutsutaan. Läheisteni hermojen ja mielenterveyden kannalta lienee siis parasta, että jauhan noita loppumattomia miesjuttuja mieluummin tänne blogin puolelle. Näin ollen niiden suullinen ilmaisu jää mahdollisesti hieman vähemmälle, minkä seurauksena ystäväni saavat pitää edes osan aivosoluistaan vähemmän harmaina  ja minä puolestaan ystäväni. Selvä win-win -tilanne. Uskon myös, että täältä internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy sukulaissieluja, jotka kamppailevat samojen kysymysten äärellä ja unelmana olisikin saada kuulla myös muiden vastaavia kokemuksia ja keskustella niistä.

Miksi blogin nimi ei sitten ole miesblogi, jos se on kerta pääasiallinen aihe? No siksi, koska tämä on sinkkublogi. Olen ollut koko pienen ikäni sinkkuna ilman yhtäkään vähänkään vakavastiotettavaa suhteentapaista, ja se on alkanut huolestuttamaan. Tässä sinkkublogissa tulen jakamaan ajatuksia sinkkuna olemisesta, sen plussista ja miikoista sekä kertomaan tarinoita enemmän ja vähemmän villien sinkkuvuosieni varrelta. Sinkkuuteen voivat samaistua monet naiset ja miehet seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta, joten en halua määritellä sitä sen kummemmin miesblogiksi, vaikka niistäkin täällä tullaan puhumaan. Tarkoituksena on ruotia sinkkuuden raadollisuutta (ja ihanuutta) niin yleisellä tasolla kuin omakohtaisten esimerkkien kautta  katsotaan mitä tästä tulee.

Entä kuka oikein olen? Kirjoitan ainakin toistaiseksi kasvottomasti nimellä Ikisinkku, sillä ounastelen tulevien tarinoiden sisältävän sen verran henkilökohtaisia tietoja, että ehkä parempi pitää henkilöllisyyden suhteen matalaa profiilia, ainakin näin alkuun.
Kuka sitten on Ikisinkku? Ikisinkku on 20 vuoden paremmalla puolella oleva Etelä-Suomesta kotoisin oleva vahvan itsenäisen naisenalku, joka rakastaa romantiikkaa, mutta jonka elämä sisältää enemmän vaaleanpunaisia pilvilinnoja ja päättömiä ihastuksia, kuin oikeaa ruusuilla tanssimista. Takana nolla parisuhdetta, mutta sitäkin useampia säätöjä ja ihastuksia laidasta laitaan, joten voin luvata, että kokemuksia tulee riittämään laidasta laitaan.
Seksuaaliselta suuntautumiseltani on hetero ja omaan viha-rakkaussuhteen miehiin. Joskus tuntuu, että naisten kanssa kaikki olisi paljon helpompaa, kun ollaan sentään samalta planeetalta... Elämällä on kuitenkin jännä tapa yllättää, joten jään mielenkiinnolla odottamaan pääsenkö kokemaan edes sen yhden musthave naisihastuksen vielä joskus.

Siinäpä tämän sinkkublogin sisältösuunnitelma pähkinänkuoressaan  katsotaan mitä se todellisuudessa tulee pitämään sisällään. Tämä on #sinkkujuttuja.

Sydämellä, Ikisinkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuttiko vai vihastuttiko? Samaistuitko? Kerro mielipiteesi!